Co dělat v případě, že máte špatně natíženo na účet a potřebujete celý účet stornovat?


Daný účet si můžete vyhledat přes Menu – Seznam účtů a v případě, že účet je stále otevřený tak pouze vyhledat v seznamu. Po kliknutí na daný účet se Vám účet zobrazí a vedle tisku či rozdělení položek máte i možnost Storno účtu.


Stornovat účty je ovšem možné pouze s daným oprávněním. Zkontrolujte si nejprve, že skupina oprávnění, do které spadáte má toto povoleno. Případně se obraťte na Vašeho manažera.



TIP:

Nevíte si rady, jak přesně storno účtu nastavit pro danou skupinu oprávnění? A co znamená vrácení bez skladu či se skladem? Podívejte se na popis uživatelských oprávnění.