Start a new topic

Zkušenosti s HotelTime

Co byste poradili ostatním při používání systému?

Našli jste nějaký skvělý postup nastavení systému, práce s rezervacemi, ceníky nebo reporty?

Máte zkušenosti s integracemi dalších systému jako je ChannelManager systém, Zámkový systém, Čtečka dokladů, Revenue management?

Taky máme dobré zkušenosti s novými štaflemi, funkce přesouvání rezervací a možnost upravit si vyskakovací okno velice usnadní práci recepčním.

Dobrý den pane Zuno,

děkujeme za zprávu, pochvala nás těší. Štafle skupin jsou také v plánu. Dojde k rozdělení statistik pokojů a nepřiřazených rezervací. Všechny změny budeme ohlašovat v důležitých oznámeních zde na portále zákaznické podpory. Mějte příjemný den!

1 person likes this

Dobrý den, nové štafle pokojů jsou super. Budete předělávat i štafle skupin? Díky!

Dřív jsem pracovala na recepci, teď kvůli Covidu dělám rezervace. Nedařilo se mi rezervace přesouvat na další rok. Volala jsem k vám a nakonec to bylo fakt jednoduchý. Stačilo změnit platnost ceníku. Držte se všichni!

Dobrý den, děkujeme za sdílení a jsme rádi, že Vám čtečka dokladů zrychlila odbavení hosta při nájezdech. Online check-in formulář je také skvělý. Systém ho odešle automaticky hostovi před příjezdem a ten Vám tak může poskytnout své údaje bezpečnou cestou ještě před příjezdem. Přejeme příjemné užívání systému!

dobry den, my na recepci pouzivame ctecku dokladu a kdyz byl hotel plny, hodne to usnadnilo praci pri najezdech.

Login or Signup to post a comment